Kwaliteitsverven

Schildersbedrijf van Eck werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten. Hieronder vindt u een overzicht van een aantal merken.

Herfst & Helder: Naast onze gewone kwaliteitsverven leveren we sinds 1 juni 2010 ook de zeer hoge kwaliteit verf van ” Herfst & Helder Sinds 1875 ’’
Waar onder andere ook het koningshuis en het rijksmuseum te Amsterdam mee worden geschilderd.
De verf van Herfst & Helder voegt iets toe aan ieder pand. Klassiek, modern, romantisch of landelijk: ieder pand krijgt een markante uitstraling.

 

Sigma Coatings: heeft een breed assortiment hoogwaardige verfproducten voor de professional. Voor elke ondergrond en situatie is een oplossing, van sneldrogende doorwerk lakken tot aan vochtregulerende verf systemen.

 

Sikkens: Uw woning is een kostbare investering die u voor optimaal woongenot nu en maximaal rendement in de toekomst het beste in een goede conditie kunt houden. Onze exclusieve Sikkens producten staan garant voor een topresultaat voor muren, plafonds en hout. En….mocht u ooit tot verkoop van uw woning willen overgaan dan is er geen beter visitekaartje om de koper van de kwaliteit van uw woning te overtuigen!

 

Boonstoppel Verf: is het verfmerk dat oude tijden en kleuren doet herleven; nostalgie en vakmanschap in oorspronkelijke kleuren.
Boonstoppel Verf is een merk met emotie, door haar meerwaarden ten aanzien van superieure kwaliteit, monumentale, authentieke kleuren én jarenlange bewezen kwaliteit. Door hieraan al meer dan een eeuw trouw te blijven heeft Boonstoppel Verf een unieke positie verworven in de professionele schildermarkt.

 

Wijzonol: Professionele verf voor de vakman en kwaliteit voor elke situatie. Binnen of buiten, op hout, metaal of steen: de professionele verf van Wijzonol Bouwverven bewijst in elke situatie zijn kwaliteit. Sleutelwoorden hierbij zijn de uitstekende verwerkingseigenschappen, de ultieme dekking en de meest schitterende kleuren. Met als resultaat een optimale duurzame bescherming.